az insomnia üstü abuk subuk laflar

Posted: 10 Ocak 2011 Pazartesi by orbithal in
0

 uykum var,bildiğin uyku hali ama sıçırtgan versiyonu.hani uyucan ama tırsıyosun biyandan da alttan alttan.-tamamen sınav korkusu bebeğim- o noktada uykunu kaçıracak mecralar aramaya başlıyor beynin,eksik kalmış olan bir dizi,ne biliyim hdd de yıllarca dursa yüzüne bakmayacağın bi film-lanet olasıca a srpski film geldi aklıma izledikten sonra uyumama bahanesi olarak 2 gün kullandım onu- gibi zamazingoları bahane edip aslında neden uykunun kaçtığını düşünme evresini erteliyor.bildiğin 'düşünme!' komutu uygulamada..o yüzden gerekli olanları düşünmemek için bu gereksiz soru ve düşünceleri şuan yazmalıyım sanırım...evet yazmalıyım..
-kapitalizmin meyvelerinden faydalanıp faydalanıp sonra kapital siteme söven popülist-komünist gibi olacak ama sosyal paylaşım alanları çok zararlı oldu lan!
-bu arada yaklaşık 6 saat sonra ilk finalime giricem tebrikler bana cidden.
-twitlemenin rahatlığı yanında facebook statüsünü değiştirmek acaip geriyor beni.a srpski filmine sövebilmek için twittera başvurabiliyosun mesela.orası da iyice kontrolden çıkıyor o da ayrı.iyi ama ya,mı ki?
   cevaplanması gereken sorularım var bide,bilen cidden söylesin bişeyler de hepbirlikte aydınlanalım,yarınlara güzel umutlarla çıkalım..

1-eski çamlar cidden bardak mı olur?öyleyse neden piyasası yok bunun?
2-ötükenin yolları gerçekten yokuşmudur?
3-yatakta soğan kabuğu bulundurmanın sakıncaları nelerdir,maddeler halinde yazınız?
4-bıyık olgusu neden kendiliğinden kıvrılıp palaya evrilme eğilimindedir ve bununla gayrıihtiyari oynamak neden bir sapıklık göstergesidir?
5- wtf is wrong with Melih Gökçek?
6-cübbeliye marc dorcel teklif götürmeli mi,götürmemeli mi?
7-herşeyden öte..ders çalışırken bloga bişeyler yazarken bulmak kendini nasıl bir bohemliktir?

0 yorum: